Rotary Botosani

 • Rotary Botosani

  TERMENI SI CONDITII   

  Vizitarea, folosirea, sau efectuare ade donatii pe acest site pe acest site mplica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

  RotaryBotosani.RotaryDoneaza.ro 
  este administrat de Asociatia Rotary Club Botosani 61348, CUI 15653806

  Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

  Obligatiile dumneavoastra de inregistrare: Pentru a putea dona pe site, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila


  Drepturile de autor (Copyright) Intregul continut al site-ului RotaryBotosani.RotaryDoneaza.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Rotary.shopia.ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul RotaryBotosani.RotaryDoneaza.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail din sectiuena contact.


  Politica de confidentialitate Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,: 1)  Dreptul la informare (art.12) 2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:     a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;     b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;     c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b). 4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. 5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate. 6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).


  Responsabilitati privind produsele 
  Rotary.shopia.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin utilizare serviciilor prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cel al donatiei.


  Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
  a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
  b) telecopiator (fax)
  c) adresa de posta electronica (e-mail) Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator. 
  Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
  a) imprimat neadresat; 
  b) imprimat adresat; 
  c) scrisoare tipizata; 
  d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
  e) catalog; 
  f) telefon cu interventie umana; 
  g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
  h) radio; 
  i) videofon (telefon cu imagine); 
  j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
  k) posta electronica (e-mail); 
  l) telecopiator (fax); 
  m) televiziune (teleshopping).

  Litigii 
  Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si ASOCIAȚIE. In cazul unor eventuale conflicte intre ASOCIAȚIE si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare. 


  Diverse 
  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual.
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii