Rotary Botosani

 • Rotary Botosani

  Membrii clubului nr. 61348 Botoșani, Districtul 2241 - România si Republica Moldova, sunt voluntari care, prin acțiunile și idealurile lor, vor să sprijine comunitatea locală.

  Clubul Rotary - Botoșani, grup de voluntari din comunitatea locală sunt în general lideri și conducători din diverse firme private sau al statului unde își asumă toată priceperea și responsabilitatea necesare progresului și dezvoltării, respectării legilor, cât și promovării scopului nobil de conviețuire în comunitate. Comunitatea în acest sens înseamnă cea locală și, mai ales, cea europeană.

  Politica, interesele personale sau de grup, elitismul și promovarea imaginii proprii nu reprezintă pentru membrii clubului priorități sau subiectul întâlnirilor de lucru pentru că nu converg spiritului rotaryan.

  Pe agenda de lucru a Clubului Rotary Botoșani, printre alte acțiuni, există numeroase ajutoare prin construcții sau materiale efective, donații de medicamente, sponsorizări direcționate și adaptate urgențelor, diverse proiecte cu impact local reprezentative pentru comunitate, acțiuni care vor pune în valoare personalități cu contribuții deosebite la istoria României etc.

  https://www.facebook.com/RotaryBotosani/
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii